Lavinutrustning

Publicerad 2013-12-10 20:55:48 i Bloggen,

God kväll! 
 
Med stora projekt kommer stora problem, och just vårat problem är ekonomin... Absolut inte så illa att vi måste avsluta projektet men fortfarande ett stort problem! Just detta problemet skapades för att vi var för sent ute med att kika vad vi egentligen skulle bli tvugna att köpa, och just det här specifika fallet är lavinutrustning.
 
Lavinutrustningen består av en transceiver, en spade och en sond, vilket planen var att vi skulle få sponsrat på något vis men detta var inte möjligt. Så nu vill vi fråga er läsare om ni har några bra tips på vart man kan hyra/köpa grejorna billigt. Eller att någon till och med har att låna ut! Men skynda, för vi kommer måste att beställa imorgon ifall vi inte får någon respons på det här då vi beställer från Tyskland och måste vara ute i god tid! 
 
Utöver våra problem så är designen nu fullbordad, vilket är väldigt skönt! Dock så känner jag redan hur det kryper i fingrarna som vill koda och designa ännu mer... 
 
Jag vill också tillägga att ifall du är engelskman eller av andra skäl vill läsa den engelska versionen så har vi nu skapat en separat blogg, identisk till utseendet förutom att allt är skrivet på engelska! 
 
Tack för att ni följer, alltid skönt att kolla på statistiksiffrorna tack vare er alla! 
På återseende! 
 
                                                                             //- Love
       

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej