Tord, skidåkning igen

Publicerad 2014-01-11 10:39:00 i Bloggen,

Tjäna!
 
Idag har vi vart och åkt skidor igen och vi ska åka väldigt mycket nu eftersom det börjar dra ihop sig för hemresa om inte allt för länge, så vi försöker typ passa på medan vi ändå är här. Som sagt det är dåligt om internet här men vi har hittat ett internet på ett torg en bit härifrån och det är det närmaste internetet vi än så länge har. Det tar inte så lång tid att åka dit så det funkar fint.
 
Vädret idag var, som vanligt när vi beger oss ut, soligt. Vi åkte till samma ställe som förra gången men denna gången ville vi utmana oss lite mer så vi gick en bit längre än vad vi gjorde förut. Denna gången gick mycket lättare, jag vet inte varför men det bara va så, kanske för att vi visste hur långt vi skulle gå eller nått… jaja saken va den att de va lättare denna gången att gå även fast vi gick längre. När vi kom till parkeringsplatsen så var vi beredda på att det skulle vara smockat med bilar och folk, men det visade sig att det bara var vi. Först vart vi lite oroliga, varför var det bara vi? Var det för farligt eller var det bara så att folk jobbade och inte var uppe i bergen? Ja, svaret var ju så enkelt som att folk jobbade och inte var i bergen denna dag. Så det var också lite skönt, att vara helt ensam.
 
Som vanligt tog vi lite bilder så in å kika på dom!
 
Ja vad kan man säga mer? Efter en dag av vandring och skidåkning så brukar vi känna oss ganska slitna, så vi brukar ba äta och typ, se film, göra lite inlägg, rensa bilder etc. bara ligga i sängen med datan helt enkelt. En sak som va fett kul var när Love skulle duscha, så gick han ner också ropar han på mig: kom! Kom nu på en gång! Först tänkte jag att han skulle göra nått, typ att han hittat nått äckligt som han skulle kasta på mig när jag kom nerför trappan men det visade sig vara ännu värre! Det satt en as fet spindel i handfatet nere, det var den största spindeln jag sätt i mitt liv på riktigt, plus att jag hatar spindlar så vi satt där nere utanför toan och visste inte vad vi skulle göra. (Vi tog kort på den å filmade den så ni kan få se) Aja, det hela slutade med att Love tog 2 pilar och typ tog den som sushi och spola ner den i toan. Men det var banneme creepy. Åsså ramlade han å slog ryggen när vi packade ur bilen… Då fick vi oss ett gott skratt och han fick ont i ryggen. Haha, skadeglädje är den enda sanna glädjen, indeed! : P
 
Vi ska åka lite i Limone också, få lite omväxling. Alltså inte gå upp i backen, åka lift. Filma lite feta trick osv. testa nått nytt trick å så. Dra nån vurpa å så. Btw, mästerkockar som vi båda är har vi käkat väldigt varierad kost. Tortellini nån enstaka dag, men vi har mestadels ätit svingod carbonara. Vi köpte 18 paket bacon åsså fanns det redan pasta (så det räckte och vart över) så då hade vi våran mat resten av våran tid här i tryggt förvar i kylskåpet som väcker en mitt i natten för att det piper av någon konstig anledning som vi inte lyckats lista ut än. För att få det att sluta pipa måste man stänga av det. Så det är lite drygt när man drömmer en fin dröm åsså vaknar man av att kylskåpet piper, då har man inte så lust att gå upp å stänga av det. Men vi brukar lösa det, den som inte somnar om och inte klara av pipet längre han får gå å stänga av det.
 
Så som ni märker så har vi det riktigt bra här nere i Italien, hoppas alla har det bra därhemma så hörs vi om inte allt för länge!
 
Peace!
 
// Tord

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej