Love - Limone

Publicerad 2014-01-18 13:32:28 i Bloggen,

 

Dag 1
Första dagen i Limone var skoj, vi hade en fantastisk förmiddag med klarblå himmel. Det som var riktigt häftigt var att det faktiskt var en molning dag men vi var så pass högt upp att vi åkte ovanför molnen! Riktigt tufft vissa gånger då man plötsligt kunde åka in i ett moln och sen såg man absolut ingenting alls runt om kring sig. Man fick försöka urskilja stolparna som markerade vart pisten var och på så sätt ta sig ner. Offpisten var inte som vi hade önskat dock, vi kom dit relativt tidigt på morgonen och då var det rätt så hårt... Vi tänkte då att solen kanske skulle mjuka upp snön lite mot eftermiddagen men icke. Så vi åkte mest runt och kikade lite vart vi skulle åka dagen efter och vart vi skulle filma. Vi hittade en riktigt fet spot där vi skulle vilja både fota och filma men vi hade inte tid så vi hoppas på att kunna ta oss upp dit en annan dag! Högsta punkten i skidsystemet ligger på 2085 meter över havet, själv har jag varit högre upp men det var första gången för Tord på såna höjder så det var väl kul! Men som sagt så bestod dagen mestadels utav att spana in området för framtida scener :)

Dag 2
Inatt kom det snö, exakta mängden har jag ingen aning om men jag kan iaf säga att det var minst 40 cm puder i backarna! Helt underbart och helt obegränsat med möjligheter i Limone, problemet var att på de riktigt höga höjderna blåste det alldeles för mycket och man åkte i tunga moln... Så vi fick hålla oss på lägre höjder, men det gjorde mig absolut ingenting för pudret var helt magnifikt! Aldrig varit med om så mycket snö och så många olika ställen att åka på. Vi tog tag i tillfället och filmade rejält, det blev många klipp med GoPron på puderåkning osv så imorgon ska vi försöka få lite mer scener med hopp. Vi byggde faktiskt ett hopp idag, problemet med det var att vi byggde det i en alldeles för brant nedförsbacke så man flög bra nog längre än vad man ville! Vi hoppade en varsin gång och sedan var vi nöjda haha.. Det här var på eftermiddagen och systemet höll på att stänga så vi stack upp i liften och körde ett sista åk och spanade efter nya platser att bygga ett hopp på! Jag hoppas verkligen att vi får samma före imorgon, och gärna lite bättre väder så att vi kan ta oss upp till ruinerna vi hade tänkt filma i!

Dag 3
Dagen bjöd på det bästa vädret man kan tänka sig och lika bra puder som igår! Absolut bästa dagen skulle jag vilja säga :) Vi filmade mycket idag, hittade ett riktigt skönt drop som vi körde lite i. Lite trist att vi inte fått några hopp filmade, just eftersom att första hoppet var alldeles för brant landning. Vi byggde istället ett nytt hopp på något slags tak, här fick vi återigen problem med landningen så det blev inget av där heller... Vår sista utväg skulle så klart vara parken i skidsystemet, men den var inte öppnad än och istället fanns en tillfällig mindre park som var stängd... Därför filmade vi extra mycket offpist åkning idag också och fick en del riktigt schyssta scener! Vi fick oss en helt fantastisk dag med den absolut bästa skidåkning jag har varit med om! Så nu äntligen kan jag slappna av, låta smärtan i benen ta över och hålla mig i sängen hela natten..


Glöm inte att klicka vidare till vårt galleri och kika på de allra senaste bilderna!

//- Love

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej