Tords första skiddag!

Publicerad 2014-01-07 16:56:00 i Bloggen,

Måndag

Idag var vår första skiddag! Vi började dagen med att gå upp å göra frukost, eller jag gjorde frukost, Love käkade inget för han vill aldrig ha nått när han vaknar förutom kaffe. Sen efter det åkte vi ned till butiken här nere i byn och köpte oss några mackor som vi skulle äta när vi var på berget. 

Efter lite krångel med att hitta en plats att ställa bilen på så drog vi på oss grejorna och började gå. Det kändes som att vägen vi gick på aldrig skulle ta slut, det vart bara brantare och brantare för varje steg. Vi hade på oss skidorna som vanligt men vi hade trekkers och stighudar så vi skulle kunna gå upp med skidorna på, så man slapp bära dom. Packningen var inte så tung men den bidrog ju också till att det var jobbigare.  

Men tillslut kom vi i fram till en dal högt upp och vi stannade där och käkade. Det var sjuk utsikt därifrån vi satt och fika, jag tog några bilder därifrån så det e ba å kika på dom. Sen efter vi fikat klart så åkte vi ner, det var asjobbigt eftersom vi hade gått hela vägen upp så var man redan helt slut i benen. Det var inte det bästa föret, vi hade bra glid och så men det var töigt och skare lite här och var, det gjorde det ju inte direkt lättare när man skulle svänga att det var skare när man knappt orkade stå på skidorna så vi stannade flera gånger på vägen ner. Vi filmade hela vägen ner, vi vurpa, vi skratta åt varann och det va fett kul. Sammanfattningsvis så var det sjukt jobbig dag men det var värt det!

// Tord

Kommentarer

Postat av: Kåre T

Publicerad 2014-01-07 19:53:08

Bra!

Postat av: Marit

Publicerad 2014-01-08 21:18:00

Har du en tröja att låna ut till Love? Han ser ut att ha för lite kläder!

Postat av: Maja Sandberg

Publicerad 2014-01-08 21:29:58

Otroligt vilken utsikt. Superfina bilder. Kram Maja

Kommentera inlägget här
Publiceras ej