Tord - 3 dagar i Limone

Publicerad 2014-01-18 13:52:00 i Bloggen,

 Hej!

Nu ligger vi utslagna å lyssnar på musik i sängarna efter 3 dagars skidåkning i Limone. Vi åkte där måndag, tisdag och onsdag. Första dagen så var det lite halft med föret men det var riktigt kul ändå. Andra dagen hade det snöat på natten så det va typ 40cm puder, det var galet skönt! Nog den bästa skidåkningen jag haft. Tredje dagen hade det inte snöat nått men pudret sen dagen innan hade inte försvunnit men det var så spårigt överallt så det var sämre före än dagen innan men det var strålande stekande sol så det jämnade ut sig. Båda dom senaste dagarna har alltså vart insane. Sjuk skidåkning helt enkelt. Dock så hade vi lite problem med kameror osv. men det löser sig.

Såklart har vi bilder som vi lägger upp, kika! :D

Vi hittade bra ställen att filma på, en sak som ja tycker e lite synd är att vi inte kunde hoppa nått å göra fräna trick. Vi byggde ett men det var inte direkt så gött å göra trick i. Sen gjorde vi ett till som man hoppade från ett hustak men det visade sig att landnigen var stenhård så det vart ingen succé av det heller. Dom hade knappt några hopp heller i backen så det var inte så mycket att göra åt.

Det känns både bra och lite tråkigt att snart få komma hem, vi ska bara filma lite scener som vi behöver imorn sen ska vi bara sova lite sen bär det av hemåt. Jag längtar inte till resan hem, vi räknade ut att det skulle ta ca 21 timmar i transport-tid sen så har vi massor av vänte-tid och så. Det är inte direkt nått jag längtar till, jag vill bara komma hem så fort som möjligt efter att vi städat och packat ihop.

Det var allt för mig för stunden så ses å hörs vi!

Hare gött. Ciao!

// Tord

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej